Amun-Re 20th Anniversary Ed Brettspill

Amun-Re 20th Anniversary Ed Brettspill

Varenr: 160047
786,-
Forventet til lager 16.05.2024
-+
Forventet til lager 16.05.2024

I Amun-Re ønsker hver farao å bygge flest pyramider. For å oppnå dette må de først skaffe seg en provins hvor de kan drive handel og jordbruk. Med overskuddet kan de kjøpe nye provinser og byggesteiner for å reise pyramider. I alle sine handlinger må spillerne bruke maktkortene sine på en smart måte og alltid ofre passende offer til Amon-Re.


Alle kjenner til pyramidene på Nilen - evige monumenter over en mektig og vakker kultur som fortsatt kan ta pusten fra oss. Spillerne (lederne av en egyptisk kongefamilie) velger sine steder, bygger sine pyramider og takker Amon-Re og de andre gudene for deres gavmildhet.


Amun-Re: 20th Anniversary Edition inneholder nye moduler som kan legges til i spillet:

  • Officials Variant: Officials-varianten kan bare spilles med to eller tre spillere. Den gir spillerne en ekstra skribent for budgivning. I hver runde byr spillerne på to provinser, beholder kontrollen over én av dem og får embetsmannskortet fra den andre. Embetsmannskortene gir spennende øyeblikkelige bonuser.
  • Afterlife Expansion: Afterlife-utvidelsen legger til en fjerde gjenstand du kan kjøpe i markedsfasen - gravfliser. Spillerne plasserer brikkene i sin egen personlige pyramideform, og starter med en base på opptil fem brikker. Hver plassert brikke gir spilleren en bonus, og denne bonusen multipliseres hvis brikken plasseres på toppen av matchende brikker i pyramiden. På slutten av spillet er hver fullførte rad med fliser verdt poeng.
  • Status Expansion: I hver av de tre første rundene blir det lagt til store statuer i visse provinser. Disse statuene gir unike krefter til den spilleren som kontrollerer provinsen der de er bygget. Denne utvidelsen gjør auksjonsfasen ekstra interessant og gir spillerne sine egne spillerkrefter som kan variere fra gang til gang. Statuene vil være miniatyrer som representerer egyptiske guder.
  • Farao Mini Expansion: Denne miniutvidelsen øker spenningen i auksjonsfasen ved å belønne spillere som overbyr andre spillere. Faraoen flytter til hver provins som blir overbudt, og når auksjonene er over, får spilleren som vinner provinsen med Faraoen, en token som gir ekstra belønninger i den påfølgende tilbudsfasen.


Antall spillere: 2-5
Alder: 12+
Spilletid: 90 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i Amun-Re 20th Anniversary Edition. Passende kortbeskyttere finner du her (33 kort), her (153 kort) og her (8 kort).


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser