Masters of Crime Incognito Brettspill

Masters of Crime Incognito Brettspill

Varenr: 160002
429,-
Forventet til lager 16.05.2024
-+
Forventet til lager 16.05.2024

I Masters of Crime: Incognito bruker du tradisjonelle apper som Google Maps eller Wikipedia til å samle informasjon, samtidig som du samler bevis, undersøker åsteder og avhører mistenkte. E-poster, detaljerte nettsider og mobiltelefonsamtaler er også en del av den oppslukende spillopplevelsen.


Du er FBIs toppagent for undercoveroperasjoner, så det er ingen overraskelse at du en morgen blir kalt ut av sengen for å infiltrere Brooklyn-fengselet inkognito.


Oppgaven din: Finn ut hvem som drepte Liam O'Reilly. Medlemmet av en beryktet New York-gjeng var villig til å samarbeide med politiet og måtte bøte med livet - men hvem står bak mordet? For å finne ut av det, må du dypt ned i avgrunnen i det amerikanske fengselssystemet.


Incognito er et deduktivt mordmysteriespill der spillerne må løse gåter, følge ledetråder og ta avgjørelser for å løse en sak. Dette gjør de ved hjelp av den medfølgende kortstokken, tolv skjulte, realistiske ledetråddokumenter og Internett. Gjennom en "velg-ditt-eget-eventyr"-mekanisme tar spillerne avgjørelser som påvirker spillets gang og fører til at saken til slutt blir løst. Én etter én går de inn på forskjellige realistisk utformede steder og møter de ulike mistenkte, og deretter velger de mellom tre ulike måter å håndtere situasjonen på og får poeng basert på beslutningene sine. Komplekse gåter og escape room-elementer må løses for å komme videre i saken.


Antall spillere: 1-6
Alder: 14+
Spilletid: 150-210 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser