Masters of Crime Vendetta Brettspill

Masters of Crime Vendetta Brettspill

Varenr: 159999
429,-
Forventet til lager 16.05.2024
-+
Forventet til lager 16.05.2024

Masters of Crime: Vendetta er et deduktivt mordmysteriespill der spillerne må løse gåter, følge ledetråder og ta beslutninger for å løse en sak. Dette gjør de ved hjelp av den medfølgende kortstokken, 12 skjulte, realistiske ledetråddokumenter og Internett. Gjennom en "velg-ditt-eget-eventyr"-mekanisme tar spillerne avgjørelser som påvirker spillets gang og fører til at saken til slutt blir løst. Én etter én går de inn på forskjellige realistisk utformede steder og møter de ulike mistenkte. Deretter velger de mellom tre ulike måter å håndtere situasjonen på, og får poeng basert på beslutningene sine. Komplekse gåter og escape room-elementer må løses for å komme videre i saken.


Tematisk beveger spillet seg i mafiamiljøet i dagens New York. Som medlem av mafiaen må du avsløre muldvarpen i dine egne rekker som forårsaket dødsfallet til gudfarens eldste sønn. Det er opp til deg om du vil handle moralsk eller bruke andre metoder for å få ofrene dine til å snakke.


Spillet er tett sammenvevd med den virkelige verden, og spillerne må fortsette å bruke tradisjonelle apper som Google Maps eller Wikipedia for å samle informasjon. Å skrive e-poster, detaljerte nettsider og mobiltelefonsamtaler er også en del av den oppslukende spillopplevelsen.


Antall spillere: 1-6
Alder: 14+
Spilletid: 150-210 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser