Hidden Games Crime Scene Case 3 Green Poison

Hidden Games Crime Scene Case 3

Green Poison

Varenr: 156033
318,-
Forventet til lager 30.09.2024
-+
Forventet til lager 30.09.2024

Böhnke-paret trenger din hjelp i Hidden Games Crime Scene: Green Poison! En kropp vaskes opp på badeområdet i forstaden "Westerfelde". Politiet tar raskt en mistenkt i varetekt og prøver lenge å løse drapssaken - forgjeves. For å renvaske hennes arresterte ektemann, ansetter den mistenkte kona deg til å løse saken. Vil du klare å koble de kompliserte hendelsene i Westerfelde og holde hodet klart?


En ting er sikkert: Dette krever ekte proffer. For å finne morderen må du nøye undersøke alle dokumentene, studere fingeravtrykkene, sjekke alibiene og gjøre litt forskning. En ekte detektiv følger alle spor for å avdekke mysteriet. Kan du tenke kreativt nok? Under etterforskningen er det ingen grenser for din kreativitet.


Som et team vil dere måtte analysere brev, tolke politiintervjuer av ulike mistenkte, gjøre telefonsamtaler og til og med gjøre noen undersøkelser på internett. Din tilnærming til å finne en løsning er garantert flerdimensjonal. Studer fingeravtrykkene, samle all informasjon på din store tavle, diskuter alibiene og motivene. For din forskning under etterforskningen vil du trenge internett-tilgang og en telefon der du kan motta tekstmeldinger. Det er også nyttig (men ikke absolutt nødvendig) hvis du har en bærbar PC eller nettbrett for hånden. Mobiltelefoner er også tillatt!


Du bør regne med omtrent 1,5-3 timer for mordmysteriet. Imidlertid kan du også legge det til side en kveld og fortsette neste dag.


Dere vil alle jobbe sammen som et team, i stedet for å spille mot hverandre. Spillet egner seg for personer over 14 år. Det er for komplekst for en gruppe yngre barn. I en familie kan imidlertid yngre barn også bidra og hjelpe med etterforskningen.


Antall spillere: 1-6
Alder: 14+
Spilletid: 90-180 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser