War of the Ring Box/Sleeves Radagast

War of the Ring Box/Sleeves Radagast

Varenr: 159853
219,-
Forventet til lager 08.05.2024
-+
Forventet til lager 08.05.2024

War of the Ring The Card Game - Free Peoples Card Box and Sleeves (Radagast-versjon) er det nye tilskuddet til vårt nye War of the Ring - The Card Game, og den inneholder fantastisk kunst laget for Free Peoples-kortene, inkludert Free Peoples-logoen av Francesco Mattioli og den ikoniske "Radagast The Brown"-kunsten av Kuo Yang, sammen med omslagsillustrasjonen til utvidelsen Fire and Swords av John Howe.


Den solide metallesken inneholder også 60 gjennomsiktige kortbeskyttelseshylser i formatet 63x88 mm for fraksjonskort og 30 gjennomsiktige kortbeskyttelseshylser i formatet 80x120 mm for slagmarks- og banekort, og er det perfekte tilbehøret for de helt nye Free-Peoples-kortene i Fire and Swords, det andre utvidelsessettet til War of the Ring - The Card Game.


Inne i esken finner du også et spesialtilpasset plastbrett som er designet for å inneholde kort (i begge formater) og tokens fra spillet.


For dedikerte spillere som ønsker å holde kortene sine i perfekt form, er dette tilbehøret den perfekte løsningen for å bevare dem. Sammen med Free Peoples Card Box and Sleeves og Shadow Card Box and Sleeves har du alt du trenger for å oppbevare og beskytte alle kortene og symbolene i spillet på en kompakt og stilig måte.


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser