Tiny Epic Game of Thrones Brettspill

Tiny Epic Game of Thrones Brettspill

Varenr: 159851
449,-
Forventet til lager 08.05.2024
-+
Forventet til lager 08.05.2024

I Tiny Epic Game of Thrones bruker spillerne en nyskapende terningmekanisme med begrenset antall handlinger til å velge strategiske handlinger som plott, hvisken, hendelse, marsj og seilas. Med muligheten til å følge andre spilleres handlinger, vil spillerne bli engasjert hver eneste runde.


Forbered deg på å navigere i den farlige verdenen i Westeros med Tiny Epic Game of Thrones, der allianser er skjøre, forræderi er vanlig og skjebnen til huset ditt står på spill. Spillerne inntar rollene til de mektige husene i de syv kongedømmene, som alle kjemper om makt, innflytelse og kontroll over jerntronen.


Når du trer inn i rollene til ikoniske figurer, vil du møte utfordrende dilemmaer, delta i intrikate politiske manøvrer og utkjempe episke kamper om overherredømme. Vil du inngå mektige allianser med andre adelshus, eller vil du planlegge deres undergang for å legge beslag på deres landområder og ressurser? Valgene du tar vil få vidtrekkende konsekvenser, ikke bare for huset ditt, men for hele riket. Kan du overliste rivalene dine og sikre husets overlevelse og velstand i det nådeløse Game of Thrones?


I tillegg kan spillerne bruke den enorme makten til sine respektive hus gjennom en allsidig hånd med flerbrukskort som gjør det mulig å konspirere mot de innflytelsesrike husene i Westeros, iscenesette storslåtte hendelser og delta i spennende kamper. De fører krig over hele Westeros, beleirer slott, erobrer landområder og inngår viktige allianser for å få sjansen til å sitte på jerntronen. Etter seks runder vil én spiller stå igjen som Lord of the Seven Kingdoms og bli kronet som vinner!


Antall spillere: 1-4
Alder: 18+
Spilletid: 45-60 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser