On the Underground London/Berlin Brettspill On the Underground London/Berlin Brettspill On the Underground London/Berlin Brettspill

On the Underground London/Berlin

Brettspill

Varenr: 159719
699,-
Forventet til lager 08.05.2024
-+
Forventet til lager 08.05.2024

I On the Underground London/Berlin bygger spillerne undergrunnslinjene i London eller U-Bahn-linjene i Berlin. Hver spiller kontrollerer 2-4 forskjellige linjer, avhengig av antall spillere.


I hver runde er det fire destinasjonskort tilgjengelig, som tilsvarer stasjoner på kartet. Du kan utføre opptil fire handlinger; en handling er enten å bygge spor ved å plassere en av sporbrikkene dine på brettet eller å ta en grenbrikke. En spiller kan bruke to forgreningsbrikker til å forgrene seg fra en eksisterende linje (normalt kan linjer bare forlenges ved endepunktene).


Etter hver spillers tur flyttes en passasjerbrikett langs spillerens linjer, slik at man unngår å gå så mye som mulig, for å nå en eller to destinasjoner som ble bestemt i begynnelsen av turen. Destinasjonskortene som tilsvarer de besøkte stasjonene, byttes ut med nye, og så er det neste spillers tur.


Spillerne får poeng på to måter:

  • Ved å bygge spor og koble linjene sine til ulike typer stasjoner, ved å bygge en sirkulær linje (i London), eller på slutten av spillet hvis de har samlet brikker fra bestemte landemerke-stasjoner (i Berlin).
  • Ved å la passasjerene bruke linjene sine når de forflytter seg.


Når alle destinasjonskortene er trukket og alle spillerne har hatt like mange runder, er spillet slutt.


Antall spillere: 2-5
Alder: 14+
Spilletid: 45-60 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i On the Underground: London/Berlin. Passende kortbeskyttere finner du her (110 kort).


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser