Nestlings Brettspill Nestlings Brettspill

Nestlings Brettspill

Varenr: 158148
493,-
Forventet til lager 31.12.2024
-+
Forventet til lager 31.12.2024

I Nestlings spiller spillerne rollen som fugler som konkurrerer om å bli prioritert i fire biomer: savanne, alpin, ferskvann og ørken.


I hver runde kaster spillerne biomerterningene sine, og plasserer deretter terningene i biomer én om gangen, vekselvis i rekkefølge med klokken. Når spillerne har plassert alle terningene sine eller har valgt å stå over runden, blir hvert biom løst.


Spilleren som først plasserte terningene i et bestemt biom, får forrang og høster fordelene ved å gjøre det: velge en ressurs først, og kaste en ressurs for å forpurre motstandernes planer. Men hvis en annen spiller plasserer flere av sine biomerterninger i det samme biomet, får denne spilleren prioritet. Når prioritetsrekkefølgen for biomet er avgjort, gjør hver spiller krav på ressurser for å mate ungene sine og får det matchende segmentet til ressursringen sin på spillerbrettet.


Når alle biomene er løst - inkludert det ville gresslandsbiomet i midten av spillebrettet - får spillerne poeng basert på hvor mange fugleunger de har matet og hvor mange segmenter de har i ressursringen sin, uavhengig av hvilken runde de ble tildelt.


Etter hvert som spillet skrider frem, stiger spenningen etter hvert som spillerne må ta viktige avgjørelser underveis, avgjørelser som kan sikre seieren eller innlede nederlaget. Skal de mate ungene sine for å få flere umiddelbare poeng, eller skal de ta en annen ressurs for å fullføre en del av ressursringen sin, og dermed tjene en bonus og utløse en kraftig kjedereaksjon? Vil de bruke spillvalutaen til å aktivere et nytt redemål på slutten av spillet, eller vil de spare den til seierspoeng? Skal de plassere en terning til for å sikre seg prioritet, eller skal de risikere det og dra til et annet biom for å ta andre sårt tiltrengte rester?


Når runde fire er over, avsluttes spillet, og spillerne avslører reirmålene sine og teller opp poengene sine.


Antall spillere: 1-4
Alder: 10+
Spilletid: 30-60 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser