Legendary Marvel What If Brettspill Core Set til Marvel Legendary

Legendary Marvel What If Brettspill

Core Set til Marvel Legendary

Varenr: 157157
1 019,-
Forventet til lager 30.09.2024
-+
Forventet til lager 30.09.2024

Endelig er den etterlengtede nye kjerneboksen her: Legendary: What If…? Basert på den populære Disney+-serien "Marvel: What If…?" og Marvel Cinematic Universe, inneholder dette 350-korts settet alt du trenger for å utforske parallelle virkeligheter og betydningsfulle øyeblikk. Bli med superhelter på en reise utenfor grensene til denne verdenen.


Vi presenterer den lenge etterlengtede nye kjerneboksen: Legendary: What If…? Dette settet er basert på den populære Disney+-animasjonsserien "Marvel: What If…?", som er en del av Marvel Cinematic Universe og inspirert av den klassiske Marvel What If...? Disney+-serien. Med 350 kort inneholder dette settet splitter nytt innhold og alt du trenger for å spille spillet. Utforsk parallelle virkeligheter og betydningsfulle øyeblikk fra Marvel Cinematic Universe's flerdimensjonale verden. Nå kan du samarbeide med helter og ta del i en reise langt utenfor denne verdens grenser.


Antall spillere: 1-5
Alder: 14+
Spilletid: 30-60 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her (350 kort).


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser