Kingdom Rush Elemental Uprising Brettspill Kingdom Rush Elemental Uprising Brettspill Kingdom Rush Elemental Uprising Brettspill Kingdom Rush Elemental Uprising Brettspill Kingdom Rush Elemental Uprising Brettspill Kingdom Rush Elemental Uprising Brettspill Kingdom Rush Elemental Uprising Brettspill

Kingdom Rush Elemental Uprising

Brettspill

Varenr: 157123
853,-
Forventet til lager 30.09.2024
-+
Forventet til lager 30.09.2024

Kingdom Rush: Elemental Uprising er et helt samarbeidende, frittstående brettspill for 1 til 4 spillere som gir den ultimate tårnforsvarsopplevelsen på bordet.


Spillerne inntar rollene som asymmetriske helter som forsvarer sitt kongerike mot bølger av inntrengende monstervandrere. Spillerne plasserer tårn for å angripe hordene ved hjelp av polyomino-fliser for å dekke monstrene til alle monstrene i en horde er dekket, og ødelegger den. Spillerne vil tjene krystaller og gull som kan brukes til å kjøpe nye tårn eller Tårnmodifikasjoner for å forbedre og tilpasse eksisterende tårn.


Monstrene har ulike spesialferdigheter som spillerne må planlegge rundt, overføre tårn mellom hverandre, og plassere angrep for å komme forbi magiske skjold og monsteregenskaper. Heltene vil også bli konfrontert med spillendrende hendelser og elementforstyrrelser som vulkaner og sykloner.


Spillet er scenariobasert og kan spilles som individuelle, gjenspillbare scenarier eller som en stadig utviklende kampanje som leder opp til store sjefskamper, helteutfordringer og mer.


Kingdom Rush tilbyr enkle regler som er lette å lære, men samtidig gir det høy grad av taktikk for erfarne spillere. Ved starten av hvert scenario kan spillerne velge fra ulike vanskelighetsnivåer eller til og med ta på seg de fryktede Iron Challenges, som krever nesten perfekte strategier for å overvinne dem.


Antall spillere: 1-4
Alder: 14+
Spilletid: 45-90 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser