221b Baker Street Brettspill

The Master Detective Game

Varenr: 157085
509,-
Forventet til lager 30.09.2024
-+
Forventet til lager 30.09.2024

Bli en Mesterdetektiv med 221B Baker Street spillet! Løs mysterier i Londons gater som Sherlock Holmes og Watson. Egnet for aldre 10+ med 75 ulike saker, perfekt for selskapsspill, familiekos og gaver til Sherlock Holmes-fans. Spilletid 60-90 minutter.


Tror du at du har det som kreves for å bli en Mesterdetektiv? 221B Baker Street er den legendariske londonadressen til verdens mest berømte fiktive detektiv, Sherlock Holmes. I dette tankevekkende spillet starter spillerne ved 221B, hvor de avdekker en mystisk sak som må løses! Deretter må spillerne navigere gjennom Londons gater og smug for å avdekke kryptiske ledetråder, mens de prøver å løse den intrikate saken som knytter Holmes og Watson i knuter!

 

  • Let etter ledetråder på ulike steder på spillbrettet for å hjelpe deg med å løse mysteriet.
  • ?Hele 75 ulike saker som venter på å bli oppklart!
  • Passer for voksne, tenåringer og barn fra 10 år og oppover - egnet for 2 til 6 spillere.
  • Spillet har en varighet på 60-90 minutter.
  • Esken inneholder: 1 spillbrett, 1 terning, 6 spillbrikker, 6 Scotland Yard-kort, 6 Skjelettnøkkel-kort, 75 sakskort samt en Regel-, Ledetråd- og Løsningsbok.


En spiller trekker et sakskort tilfeldig og leser det høyt for alle deltakerne. Sakskortet viser en mystisk kriminalgåte i form av en historie, etterfulgt av en liste over de mulige mistenkte og stedene spillerne bør besøke rundt på brettet.


Da ledetrådene er spredt utover spillbrettet, triller spillerne terningen for å besøke de fjorten forskjellige London-lokasjonene. Ved hjelp av den medfølgende notatblokken må spillerne samle ledetråder fra hver enkelt lokasjon og notere dem ned, i et forsøk på å finne svar på spørsmålene som står oppført på sakskortet. Men vær forsiktig – noen steder inneholder avgjørende ledetråder, mens andre kan føre deg på villspor!


Når en spiller mener at de har løst saken, må de returnere til 221B-stedet og dele sin teori. Hvis teorien er korrekt, stikker de av med seieren!


Perfekt for:

  • Selskapsspill
  • Familiekos
  • Voksen spillkveld
  • Gaver til alle Sherlock Holmes-fans


Antall spillere: 2-6
Alder: 10+
Spilletid: 60-90 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser