Winsor & Newton Series 7 størrelse 1

Kolinsky Sable

Varenr: 141263
229,-
-+
Forventet til lager 31.07.2022

Winsor & Newton Series 7 er en av de mest anerkjente penselseriene i verden. De er håndlaget (se den fantastiske videoen til venstre for den generelle prosessen) i det fineste Kolinsky Sable (mår) hår. Forniklet hylse og sortlakkert skaft. Størrelse 1 er en svært allsidig størrelse, som kan brukes til det meste innen detaljer. Brukes både til maling av miniatyrfigurer og akvarell mm.


Pensel størrelse info:
Skalaen begynner på 0, større pensler får større tall, mens mindre pensler får flere nuller. I stedet for å skrive mange nuller, skriver man et helt tall forran, som representerer antall null'er. Dvs at en 00 er mindre enn en 0, og en 000 er mindre enn en 00 osv. Størrelse 0000 til da skrives som 4/0.


Les merSkjul
TilbehørVi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Tilbehør
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(5)

Olav Ch. 26.02.2021 Fikk pakke av gamezone i dag under 24t etter bestilling kl. 13 i går så tenkte å skrive ett review som takk for rask service. :) Series 7 er noe av det beste man kan bruke til miniatyrmaling. Spiss tupp som holder seg godt gjør det lett å male små detaljer og med fyldig kropp som rommer mye maling slipper man å stadig hente mer på paletten. Det skal sies at pga. stor popularitet er den nok noe overpriset men det er ikke gamezone sin feil og personlig syns jeg det er verdt de ekstra kronene ift. citadel og wargamerpensler som er de beste alternativene jeg har funnet lett tilgjengelig her i landet. For nybegynneren anbefaler jeg å lære seg å male med str. 1 og ikke 00 og 0. Det er mange (meg selv inkludert) som starter med små pensler fordi man tror det vil være lettere å male detaljer men det er spissen på penselen som er viktig. Maling tørker fort i små pensler og gjør de tungvinne å male med. Det er lite eller ingenting som ikke kan males med en str. 1 med bra spiss og en str. 2 til å male større flater eller grupper med figurer kan også være kjekt å ha. Se en youtubevideo om hvordan pensler bør behandles før du bestiller da det er litt vedlikeholdsstæsj som kan være en god investering.
 
Upassende?

Eirik 24.06.2020 Pensel av ypperste kvalitet, anbefales på det sterkeste
 
Upassende?

Martin 23.09.2019 Kjempegod pensel, noe av det beste du kan bruke
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.