HVA SLAGS ROLLE HAR DU RUNDT BORDET?

SPILLER

Som spiller lager du din egen karakter ved hjelp av enkle regler. Du velger rase - for eksempel Dwarf eller Elf - og en klasse, for eksempel Wizard eller Warrior. Du kaster terninger for å slåss, bruke ferdighetene dine og bygge historien sammen med de andre spillerne og gruppens Dungeon Master.

 

Her har vi samlet et utvalg produkter som er essensielle for deg som spiller. Merk at dette kun er et lite utvalg av hva vi har å tilby, for en komplett oversikt anbefaler vi å sjekke ut menyen vår.

 

DUNGEON MASTER (DM)

Som Dungeon Master (DM) er du den kreative kraften bak et D&D spill. DM'en lager verdenen de andre spillerne kan utforske, og lager og styrer eventyr som driver frem historien. Som historiefortelleren er det DM'ens jobb å hjelpe spillerne med å visualisere hva de ser foran seg i verdenen, improvisere når spillerne gjør noe uventet, og styre alle monstre og NPC'er (ikke-spillbare karakterer) spillerne møter på veien.


Finne på ting selv, skrive notater, historiefortelling, improvisere, skuespill, regelavgjørelser. DM'en har mange oppgaver, og alle DM'er løser disse rollene på ulikt vis. Siden D&D er en hobby, så skal det være gøy å være DM. På denne siden har vi samlet et essensielt utvalg for å få deg i gang med Dungeon Master-karrieren.

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.