Er du en nybegynner til Dungeons & Dragons? Da er dette det perfekte startstedet for deg! Bli bedre kjent med det legendariske fantasy-rollespillet og finn ut hvorfor millioner av spillere verden over har steget inn i støvlene til mektige helter (og sleipe antihelter) for å lage sine egne historier. Kjernen av D&D er historiefortelling. Du og vennene dine forteller en historie sammen, der dere leder heltene deres gjennom ulike quests på jakt etter skatter, kjemper mot dødelige fiender, vågale redningsoppdrag, intriger og mye mer. Du kan også oppleve Dungeons & Dragons gjennom ulike bøker og brettspill. Alt er en del av Dungeons & Dragons universet.

KOM I GANG MED D&D

 

Etter å ha laget din character er det på tide å finne ut hva du skal gjøre videre. All moroa i D&D ligger i å spille selve spillet, ikke bare å lage en karakter (selv om det også er veldig gøy).


Starter Set er et flott steg videre hvis du ønsker å ta rollen som Dungeon Master og introdusere vennene dine for spillet. Hvis du ikke kjenner noen DM'er - ta rollen selv! Starter Set er uansett det beste stedet å begynne reisen din.


Player's Handbook er en essensiell guide til ekstra raser, klasser, bakgrunner og andre alternativer som multiclassing og mye mer. Du vil også finne mer enn 200 ekstra spells og fantastisk artwork fra D&D universet.


Monster Manual beskriver de viktigste monstrene i Dungeons & Dragons-universet. Manualen er beregnet på DM'er, men er også en nyttig referanse for spillere.


Dungeon Master's Guide er den ultimate boken for DM lore. Den inkluderer magiske gjenstander, alternative regler og retningslinjer for å lage alt fra enkle dungeons til hele univers for din kampanje.


Hvert år kommer det ut nye scenarioer og kampanjer. Disse er en perfekt måte å forsøke deg på et D&D spill uten særlig mye forarbeid.


Bring spillet til live med ekstra verktøy og tilbehør som spillmatter, miniatyrer, kart og mer.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.