65437 65437 65437 65437 65437 65437 65437 65437 65437 65437 65437 65437

Gloomhaven Insert

Få system i spillboksen

Varenr: 136359
599,-
-+
Forventet til lager 07.02.2022

 Gloomhaven Insert produsert av E-raptor

 

  • Et perfekt tilbehør til Gloomhaven som organiserer alt innhold i spillet
  • Sorter alle komponenter og hold orden på dem for mindre rot på spillbordet
  • Denne boksen har plass til alle brett, miniatyrer, tokens, kort (med kortbeskyttere), terninger, bokser, tiles og så videre
  • Når boksen er lukket vil komponentene fortsatt holde seg på plass
  • Inserten består av tre store brett, alle kan tas ut av boksen for enkel sortering. Anbefalt komponent plassering kan du se på produktbildene
  • Laget av slitesterkt materiale, og krever ikke lim for å settes sammen

Les merSkjul
TilbehørVi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Tilbehør
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(4)

Asbjørn Bakke 04.08.2019 + stor oppgradering fra slukboksene mine :) + eneste solgt i Norge? + solid kvalitet når montert + ser brukbart ut + trenger ikke lim - ingen små bokser for å ha på bordet under spilling - ingen sortering for statustokens - ingen labels - vanskelig å montere. Bør ha speccet Int, Spirit, Stam og Str. Du må kanskje få hjelp av noen voksne. - monster-standees, stat- og ability-cards burde vært lagret samlet (ligger tre forskjellige plasser) - ingen løsning for 2-sidige tiles, må vite baksiden for å finne Ville egentlig hatt go7gaming-organizeren, men det hadde kostet 1500 med frakt, og toll i tillegg. Så da ble det denne her. Har supplert med et par små plano-bokser for status-tokens, mynter, plastikkstands og hp-tokens (terninger) under spilling. Har dessuten Items i en perm oppdelt etter prosperity level. Gjør det veldig greit å shoppe.
 
Upassende?

JAB 27.06.2019 Fin sorteringsløsning, fæl montering. Anbefaler å ha trelim for hånden i tilfelle noe knekker (fort gjort, trekomponentene havner under en del press gjennom vanlig montering) eller for å gjøre montering av vanskelige elementer (eg holder for monsterkort) enklere. Brukerveiledningen er tilgjengelig på pdf fra produsentens hjemmeside, men har minst en alvorlig feil (side en, oval i øvre venstre hjørne matcher ikke det store bildet, ovalen er feil). Når settet er satt sammen er det en super løsning. Lukten av sagflis kommer som bonus.
 
Upassende?

André Nordstrand 02.11.2018 Denne var ganske vrien å bygge på plass, særlig med tanke på kort-separatorene til monsterkortene, det var noe skikkelig herk. Men når alt var på plass, sitter dette som støpt. Alle komponentene kommer på sin plass, til og med om du har sleevede kort. Veldig fornøyd med denne saken.
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.