Star Wars Legion Brettspill

Varenr: 132785
798,-
-+
Antall på lager: 2
Skriv anmeldelse

Star Wars Legion Brettspill. Krig en unngåelig del av Star Wars-universet, fra Rebellenes nederlag i Battle of Hoth til noen få tropper med elitesoldater som angriper en legion med Stormtroopers på Forest Moon of Endor. Grip sjansen til å sette støvlene på bakken og led troppene dine til seier i Star Wars Legion, et miniatyrspill med spennende infanteri-kamper i Star Wars universet!

 

Star Wars Legion inviterer deg med til bakkeslagene i den galaktiske borgerkrigen som øverstkommanderende for en unik hær av miniatyrer fylt med tropper, kraftige bakke- eller repulsorbiler, og ikoniske karakterer som Darth Vader og Luke Skywalker. Mens nyskapende spillmekanikker for kommando- og kontroll simulerer kaoset på slagmarken så gir spillets umalte, lett sammensatte miniatyrfigurer deg et lerrett til å lage den Star Wars hæren du alltid har drømt om å lede inn i krig - enten du kjemper for det undertrykkende Imperiet eller de frihetsdrømmende Rebellene!

 

Antall spillere: 2
Alder: 14+
Spilletid: 1-2 timer
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her (du trenger 1 pakke) og her (du trenger 1 pakke).


Les merSkjul
TilbehørVi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Tilbehør
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(2)
Skriv anmeldelse

Loke 04.02.2019 Enkelt å lære, bygge og male. Intillegg er det Star Wars. Kan det bli bedre?! Spillet er under et år, og enkelt og holde seg oppdatert på utgitte utvidelser.
 
Upassende?