Godfather The Board Game Brettspill

Corleones Empire

Varenr: 132226
809,-
-+
Forventet til lager 30.09.2021

The Godfather Corleone's Empire Brettspill. Å lede en ny kriminell organisasjon er ingen enkel oppgave. Du må omringe deg med folk du stoler på, fullføre jobber for å få inn penger, og bruke det fornuftig på å bestikke byens politi. Det hjelper ikke at du konkurrerer med andre spirende kriminelle familier, der alle er ute etter en del av kaken i dette 1940-talls inspirerte spillet satt til New York.

 

I Godfather Corleon'es Empire forsøker du å tjene nok penger til at din organisasjon kommer i en posisjon hvor de kan ta over kontroll over byen hvis Don Corleone noensinne skulle bli utsatt for en uheldig ulykke. Planlegg handlingene dine nøye, kjemp for kontroll over dine områder, og viktigst av alt - ikke stol på noen, selv ikke familien. Hvis du klarer å bli den rikeste gangsteren på slutten av fjerde akt vil du bli kronet til ny Don. Nyt det mens du kan, for det tar aldri lang tid før en ung gangster vil komme etter deg...

 

Antall spillere: 2-5
Alder: 14+
Spilletid: 90 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her. Spillet har 214 kort.


Les merSkjul
TilbehørVi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Tilbehør
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.