73845

Splendor Marvel Brettspill

Varenr: 144717
290,-
-+
Forventet til lager 03.06.2022

Marvel Splendor er en ny versjon av det prisvinnende spillet Splendor, med Marvel-tema og litt modifiserte regler! Bring sammen superheltene til Marvel og hindre Thanos fra å ødelegge verden!

 

Marvel Splendor bruker Splendors grunnrfegler, men har forskjellige fargestruktur, en ny endgame trigger, og nye seiersbetingelser. Du kan også få Infinity poeng med Avengers Assemble brikken. Denne brikken kan gå fra spiller til spiller gjennom spillet.

 

Antall spillere: 2-4
Alder: 10+
Spilletid: 30 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her. Spillet har 90 kort.


Les merSkjul
TilbehørVi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Tilbehør
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(2)

Silke Osland 13.07.2021 Veldig flott familiespill
 
Upassende?

Fernando Simoni 28.02.2021 Et morsomt spill. Forskjellem mellom det vanlige Splendor og Splendor Marvel er Avengerkortene. Den første spiller som får samlet tre Avengerkort, får the Avengers Assemble Tile. Dette ligner på Catans Største Riddermakt, siden samme mekanisme blir brukt her (hvis en spiller samler mer Avengerkort enn den som har fått the Avengers Assemble Tile, så skal the Avenger Assemle Tile gis til denne spilleren). The Avengers Assenble Tile er verdt tre seierspoeng. En annen morsom ting av dette spillet er man må tilfredstille et krav for å vinne: minst 16 poeng, minst et kort per hver farge og et grønt token, som man får når man kjøper et tredje nivås kort. Jeg anbefaler dette spillet til alle de som liker Splendor. En fortdel med dette spillet er at min eldste sønn, nå ti år gammel, vil spille det på grunn av de flotte Marvelkarakterene! Ciao belli. Fer
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.