56665 56665 56665

Euphoria Brettspill

Build a Better Dystopia

Varenr: 127765
618,-
-+
Forventet til lager 30.09.2021

I Euphoria Build a Better Dystopia Brettspill venter et dystopisk bylandskap på ditt lederskap der du gjør strategiske valg for å bygge markeder, styrker allianser, og utvider kontrollen din i dette tematiske terning worker-placement brettspillet.

 

Du befinner deg i et dystopisk landskap med noen få arbeidere tilgjengelig for å sette ditt preg på verden. Som de fleste mennesker i en dystopisk fiksjon, så er arbeiderne dine uvitende til situasjonen sin - dette er verdenen de alltid har kjent. Du kan bruke dem akkurat slik det faller seg naturlig for deg.

 

I spillet vil du lede ditt lag med arbeidere (terninger) og rekrutter (kort) til å kreve eierskap av den dystopiske verdenen. Du vil generere varer, grave tunneller for å infiltrere motstridende områder, konstruere markeder, samle gjenstander, styrke allianser og oppfylle hemmelige agendaer. Velg mellom tre forskjellige samfunn, alle lystne på å omskrive historien. Hva er du villig til å ofre for å bygge en bedre dystopi?

 

Antall spillere: 2-6
Alder: 13+
Spilletid: 60 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her (du trenger 2 pakker) og her (du trenger 1 pakke).


Les merSkjul
TilbehørVi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Tilbehør
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.