57441

51st State Complete MasterSet Brettspill

Varenr: 128527
459,-
-+
Forventet til lager 30.06.2022

I 51st State Master Set Brettspill eksisterer ikke verden slik du kjenner den lenger. Det er ingen regjering, ingen hær, ingen sivilisasjon. USA har kollapset, og nå er det 30 år siden krigen brøt ut, og nye krefter begynner å ta kontroll over ruinene, forsøker å skape orden og kontrollere andre i den nye staten: 51st State.

 

51st State er et kortspill der spillerne kontrollerer en av fire grupper som forsøker å gjenoppbygge landet. Spillerne plasserer nye områder i spillet, ansetter ledere, og sender folk ut i arbeid for å sanke ressurser og nye ferdigheter.

 

Master Set inkluderer 88 kort fra det originale 51st State, samt 50 kort fra hver av de to utvidelsene, New Era og Winter.

 

Antall spillere: 1-4
Alder: 14+
Spilletid: 60-90 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her. Spillet har 200 kort.


Les merSkjul
TilbehørVi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Tilbehør
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)

JONSPILLERSPILL.NO 25.12.2018 Et suverent kortspill. Kjører samme regler som Imperial settlers, men i Neuroshima Hex universet. Passer perfekt for de som synes Imperial Settlers ser for barnslig ut. ELegante mekanikker og strategier gjør at spillet er spennende og gøy og spille. Det følger med tilleggspakke i boksen. Det kan også kjøpes utenom. OBS det er ikke meningen å spille med mer enn en tilleggspakke om gangen.
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.