71069

Conflict of Heroes Awakening the Bear

Third Edition Operation Barbarossa 1941

Varenr: 141960
888,-
-+
Forventet til lager 30.09.2022

Conflict of Heroes: Awakening the Bear - Operation Barbarossa 1941 Brettspill (Third Edition). Året er 1941, og Tyskland har bekjempet Polen, Danmark, Norge og Frankrike med letthet, og har vendt blikket østover mot Sovjetunionen. I morgentimene den 22. juni angriper mer enn 3 millioner tyske soldater de sovjetiske styrkene langs den 1600 kilometer brede frontlinjen, begynnelsen på Operation Barbarossa.

 

Med smarte manøvreringer har det tyske angrepet kommet svært overraskende på Sovjet, med angrep dypt innenfor sovjetisk territorium. De tyske lederne tror Sovjet vil falle som et korthus; Stalin har massakrert de Sovjetiske offiserene, treningen er elending, og troppenes moral er lav. Sovjet mister 1,75 millioner soldater i løpet av de første 2 månedene.

 

Tyskerne er ustoppelige, og Panzervognene beveger seg stadig nærmere Moskva. Så kommer vinteren, og setter en stopper for de tyske ressursene, styrken og moralen. Sovjet kommer nådeløst tilbake - den sovjetiske bjørnen har våknet!

 

Awakening the Bear er den første tittelen i Conflict of Heroes-serien, og denne tredjeutgaven kommer med ny 3D grafikk, ny artwork og nye spillmoduser og kampanjer.

 

Antall spillere: 2-4
Alder: 13+
Spilletid: 60-180 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her. Spillet har 55 kort.


Les merSkjul
TilbehørVi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Tilbehør
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.