69527 69527

Chicago 1875 Brettspill

City of the Big Shoulders

Varenr: 140428
768,-
-+
Forventet til lager 31.12.2022

Chicago 1875: City of the Big Shoulders Brettspill er et spill som tar for seg Chicago på slutten av 1800-tallet, etter at den store bybrannen hadde lagt mesteparten av byen i ruiner. Spillerne tar rollen som investorer og entrepenører som forsøker å gjenoppbygge byen. Over de neste 60 årene opplevde Chicago en økonomisk gullalder, og klarte å arrangere både World's Columbian Exposition i 1893 og Century of Progress på World's Fair i 1933.

 

Flere av husholdsningsmerkene vi kjenner i dag hadde sin spede begynnelse i denne tidsperioden: Oscar Mayer, Kraft, Quaker Oats, Nabisco, Swift & Co, Armour & Co, Schwinn Bicycles, Charles Schwab og mange flere!

 

Selv om City of the Big Shoulders er et brettspill med dype strategiske valg og belønnende gameplay så har det kortere spilletid enn de fleste andre tunge økonomispill. Et spill kan fullføres på rundt to og en halv time, der spillerne går gjennom fem ulike faser (runder). Man skal kjøpe aksjer, bygge konstruksjoner, utføre handler, kjøpe ressurser og produsere varer, og eksportere dem til resten av verden. Hvem blir Chicagos mest berømte innbygger?

 

Antall spillere: 2-4
Alder: 14+
Spilletid: 120-180 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her. Spillet har 70 kort, så du trenger 2 pakker til alle kortene.


Les merSkjul
TilbehørVi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Tilbehør
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.