Axis & Allies Anniversary Edition

2nd Edition Stor Jubileumsutgave

Varenr: 132358
998,-
-+
Forventet til lager 30.09.2021

Axis & Allies Anniversary Edition er en flott jubileumsutgave av spillet som tok verden med storm da det kom ut for 10 år siden.
Spillet er 2nd edition og ble gitt ut i forbindelse med Axis & Allies' 50-års jubileum.
Med mer enn 650 spillbrikker, inkludert det største spillbrettet noensinne laget til et Axis & Allies-spill, er denne utgivelsen et must for alle strategi- og krigsspill-entusiaster!

 

Året er 1941, og Aksens krigsmaskineri virker uovervinnelig. Balkan har falt. Pearl Harbor har blitt angrepet, og Rommel har fått de britiske styrkene på flukt i Nord-Afrika. På dette eksplosive tidspunktet i verdenshistorien utfordrer dette spillet deg og motstanderne dine til å bestemme utfallet av 2. verdenskrig. Som en av verdensmaktene som kjemper om herredømme i 1941 må du bestemme ditt lands militære fremdrift. Som leder for en av de største landene må du være en briljant militær strateg. Planlegg angrepene dine, flytt styrkene dine inn i fiendens territorie, og løs konfliktene.

 

Den økonomiske skjebnen til landet ditt står også på spill. Kjøp og utvikle avansert teknologi fra lageret ditt av produksjonssertifikater - basert på dine egne naturressurser og suksessfulle territoriale ekspansjon. Hvis du er en briljant militær strateg og økonom vil du lede din nasjon til seier!

 

Antall spillere: 2-6
Alder: 12+
Spilletid: 6 timer
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Vi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.