51575 51575 51575 51575

1775 Rebellion Brettspill

Varenr: 122858
759,-
-+
Forventet til lager 31.12.2022

I 1775: Rebellion brettspillet har de amerikanske koloniene har begynt å samle sammen tropper og våpen i sinne over de nye skattene de har blitt påtvunget av Storbritannia. Dette er begynnelsen på den amerikanske revolusjonen. Spill sammen med opptil tre andre venner og styr hver deres gruppe i krigen som bestemmer amerikas fremtid.   Vinner av Golden Geek 2013 Best War Game.  

Antall spillere: 2-4 
Alder: 10+
Spilletid: 75 minutter  

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her. Spillet har 54 kort, så du trenger 1 pakker til alle kortene.


Les merSkjul
TilbehørVi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Tilbehør
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)

Boardgamebjornis 02.06.2022 1775 er et av mine favorittspill. Det ser med første øyekast ut som et standard kortdrevet area-control-spill, men la deg ikke lure. For det som får dette spillet til å skinne er at det helst spilles som et lagspill der hver enkelt likevel har sine styrker i form av den amerikanske kontinentale hør og patrioter på den ene siden, mot den britiske hør og lojalister på den andre. Hver side har sine roller, men som samarbeider om å vinne. I tillegg kan man både dra veksel av indianske stammer, hessiske leiesoldatger og franskmenn. 1775: Rebellion er strømlinjeformet, tydelig og morsomt. Anbefales på det varmeste.
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.