Hunt for the Ring Brettspill

Varenr: 132125
583,-
-+
Forventet til lager 31.08.2020

Fra skaperen av War of the Ring kommer nå Hunt for the Ring hvor én spiller tar rollen som Frodo og hans følgesvenner på vei fra Shire til Rivendell. Opptil fire spillere representerer Nazgul forsøker å stanse dem. På reisen må Frodo og de andre stå imot fristelsene til den korrupte ringen..

 

Hunt for the Ring er et spill som spilles i to kapitler, der hvert kapittel foregår på ulike spillbrett. I det første kapittelet forsøker Frodo å komme seg fra Shire til Bree, og får korrupsjonspoeng hvis han ikke lykkes innen 16 runder. Hvis han lykkes går spillet videre til kapittel to, der Frodo skal flytte seg fra Bree til Rivendell. Her kontrollerer ikke Frodo-spilleren hobbitene direkte, men trekker kort fra et deck der hvert kort viser en av mange veier til målet...

 

Antall spillere: 2-5
Alder: 13+
Spilletid: 90-180 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her. Spillet har 107 kort, så du trenger 2 pakke(r) til alle kortene.


Les merSkjul
TilbehørVi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Tilbehør
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)

André Nordstrand 15.06.2018 Hunt for the Ring har fort blitt mitt favoritt «skjult bevegelse»-spill. Det tar 90 minutt å spille, og det er mulighet å spille 90 minutt til med neste del av historien hvor reglene endres, og begge delene er spennende og involverende for begge sidene. Jeg syns skaperne av spillet virkelig viser hvor flinke de er til å få temaet til å skinne gjennom. Dette er et meget godt spill, kun forhindret av et noe langt regelhefte.
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.