Agemonia Brettspill Agemonia Brettspill Agemonia Brettspill Agemonia Brettspill Agemonia Brettspill Agemonia Brettspill Agemonia Brettspill Agemonia Brettspill Agemonia Brettspill Agemonia Brettspill Agemonia Brettspill

Agemonia Brettspill

Varenr: 158501
2 248,-
Forventet til lager 02.05.2024
-+
Forventet til lager 02.05.2024

Agemonia er et brettspill med utfordrende, moralske valg i en omfattende historie for 1-4 spillere. Lev din skjebne, og bli den mektigste av usannsynlige helter - eller til og med den mest foraktelige av skurker - i dette uforglemmelige eventyret!


Agemonia, en fortryllet verden full av magi, opplever nå sin største omveltning. Jordskjelv, flodbølger, elektriske stormer - de kataklysmiske hendelsene blir stadig flere og driver de dødelige rasene til randen av krig. Hva kan dette ha å gjøre med gjenoppblomstringen av mystiske, eldgamle innretninger? Og hva med mørket som nærmer seg bak de skyggefulle portene til The Breach...?


Spillets gang:
Etter hvert som heltene dine utforsker scenariokartet, utløses historiepunkter som avslører mer informasjon om omgivelsene. De kan gi deg nyttig utstyr eller skatter, skape nye fiender på kartet eller gi helten din en mulighet til å teste en av evnene sine: Might, Agility eller Will, ved å slå terninger og bruke utholdenhet. Du bruker utholdenhet i form av utholdenhetsbrikker, men disse blir også brukt og snudd til såret side når helten din blir skadet, noe som reduserer mengden utholdenhet du kan bruke. Hver tur utfører helten din en handling (for eksempel å angripe, helbrede eller fokusere evnene dine) og en manøver (for eksempel å bevege seg, meditere for å gjenvinne verdifull Stamina eller komme seg for å helbrede sårene dine) i vilkårlig rekkefølge. Velg med omhu, for valget av handling vil også påvirke rekkefølgen i runden, og det er viktig å koordinere handlingene dine med de andre heltene.


Kamp:
Hver helt har én eller flere handlinger som gjør det mulig å utføre et angrep ved å kaste terninger og bruke utholdenhet. Angrepene kan være nærkamp-, avstands- eller magiangrep. Både nærkamp- og avstandsangrep krever et våpen, og et våpen av god kvalitet forbedrer angrepet. Hver helt har et utvalg av ulike angrep å velge mellom, som kan endres på heltebrettet mellom scenariene.


Hvert fiendeangrep har en fast verdi og er knyttet til en av de tre helteegenskapene: Might (Styrke), Agility (Smidighet) eller Will (Vilje). Den angrepne helten må teste den tilsvarende evnen for å forsøke å motstå angrepet. Skade påføres ved å snu heltens verdifulle utholdenhetsbrikker til såret side. For mye skade kan føre til at helten din blir såret og får en skade. Noen fiendeangrep kan påføre helten en negativ tilstand, for eksempel Bleeding eller Entangled, som helten må overvinne for å kunne fortsette sine heltedåder.


Antall spillere: 1-4
Alder: 10+
Spilletid: 60-120 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her (450 kort), her (54 kort) og her (480 kort).


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser