64124

Founders of Gloomhaven Brettspill

Varenr: 135050
598,-
-+
Forventet til lager 30.06.2021

Founders of Gloomhaven Brettspill er et kompetitivt spill med brikke-plassering, kort-håndtering og by-bygging der hver spiller kontrollerer en fantasirase som arbeider for å bygge opp byen Gloomhaven og for å få innflytelse over innbyggerne der. Det er et frittstående spill i samme univers som Gloomhaven, men foregår hundrevis av år før historien i Gloomhaven og forteller om den originale opprinnelsen til byen.

 

I spillet bruker spillerne kortdrevne handlinger for å plassere ut ressurser (bygninger) på kartet over byen, og bruker disse til å lage enda mer avanserte ressurser, og leverer dem til utvalgte byggesteder for å oppnå innflytelse. En individuell spiller kan dog ikke gjøre alt alene, for de har kun tilgang til en liten håndfull ressurstyper forhåndsbestemt av rasen. For å lage mer avanserte ressurser må man samarbeide med de andre spillerne.

 

Spillet har også en auksjonsmekanisme der spillerne stemmer for å avgjøre hvilke bygninger som kommer ut i spillet og hvor de plasseres. Disse stemmene avgjør også hvilke poengmuligheter som er tilgjengelig på brettet og kan drastisk endre utfallet av spillet.

 

Antall spillere: 1-4
Alder: 12+
Spilletid: 90-120 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her (61 kort) og her (23 kort).


Les merSkjul
TilbehørVi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Tilbehør
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.