72060 72060

Dungeon Degenerates Brettspill

Hand of Doom - Grunnspill

Varenr: 142948
838,-
-+
Forventet til lager 30.09.2020

Dungeon Degenerates: Hand of Doom Brettspill er et samarbeidsspill for 1-4 spillere satt til en Dark Fantasy verden. Spillerne tar rømte kriminelle eventyrere på usmaklige oppdrag gjennom fire ulike regioner, alle med sine egne monstre og hendelser. Mens spillerne utforsker verdenen stiger farenivået over hele kartet, og må fullføre oppdragene før Hand of Doom kommer i spill.

 

Spillerne kan danne et party eller dele seg opp som de selv ønsker gjennom spillet; det er ingen krav om å holde sammen! Et oppdrag tar mellom 1-3 time å spille gjennom, og gir en episk rollespill-følelse i en åpen verden. Utstyr og erfaring du oppnår i et oppdrag tas med videre til neste oppdrag, med både fordelene og ulempene det medfører.

 

Spillet byr på taktiske kamper der hver spiller kaster sine terninger og bruker sine unike evner for å bekjempe monstre og andre hindringer. Det er mer enn 100 unike monstre i spillet, alle med sine særegne evner og artwork.

 

Antall spillere: 1-4
Alder: 10+
Spilletid: 30-360 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her (du trenger 4 pakke(r) til 306 kort) og her (du trenger 3 pakke(r) til 134 kort).


Les merSkjul
TilbehørVi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Tilbehør
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.