Arkham Horror The Card Game Kortspill

Varenr: 129835
299,-
-+
Antall på lager: 20+

Arkham Horror Card Game Kortspill er Living Card Game versjonen av det populære brettspillet. Spillet visker ut tradisjonelle linjer mellom rollespill og kortspill, og inneholder skrekkelige monstre, spennende mysterier og mer fra HP Lovecrafts fantastiske univers.

 

I spillet tar du og en venn (eller opptil fire spillere hvis man har to Core Set) rollen som karakterer i den rolige New England-byen Arkham. Du har dine talenter, selvsagt, men du har også dine mangler. Kanskje du har rotet litt for mye i skriftene om Necronomicon, og ordene fortsetter å hjemsøke deg. Kanskje du vil bli merket av møtene dine med  en uhyggelig kult. Uansett hva som tvinger- eller hjemsøker deg vil du finne dine styrker og svakheter representert i kortstokken din.

 

Det grunnleggende spillmoduset i Arkham Horror LCG er ikke et eventyr, men en kampanje. Du blir kanskje merket av eventyrene dine, forstanden kan bli anstrengt, og du kan endre Arkhams landskap ved å brenne bygninger til grunnen. Alle valgene du tar har konsekvenser som strekker seg langt utover det opplagte, og kan gi deg verdifull erfaring som du kan bruke til å stå enda sterkere forberedt til det som ligger foran deg...

 

Antall spillere: 1-2
Alder: 14+
Spilletid: 60-120 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her (234 kort) og her (5 kort).


Les merSkjul
TilbehørVi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Tilbehør
Vi anbefaler også: