65101 65101 65101 65101 65101 65101 65101

Century Golem Edition Brettspill

Varenr: 136023
428,-
-+
Forventet til lager 30.06.2022

Century Golem Edition Brettspill er en fantasy-versjon av det prisvinnende Century Spice Road. I dette spillet er spillerne krystallhandlere som etablerer en handelsrute for å samle den korrekte kombinasjonen krystaller i håp om å aktivere mektige, antikke golemer.

 

For å ikke være for likt Century Spice Road har spillet helt nye komponenter som matcher den nye, spennende settingen.

 

Antall spillere: 2-5
Alder: 10+
Spilletid: 30-45 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her. Spillet har 94 kort, så du trenger 2 pakker til alle kortene.


Les merSkjul
TilbehørVi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Tilbehør
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(2)

Morten Steindal 06.02.2020 4/5 foreløpig da jeg ikke har fått tatt altfor mange runder. Bra regler og spillmekanikk, gleder meg til å få spilt det mer. Komponentene i esken var bra og kunsten på kortene var for meg helt fantastisk
 
Upassende?

André Nordstrand 05.04.2018 Splendor er et spill som ofte tas frem for nybegynnere eller for en enkel filler. Century er den nye Splendor for meg, et spill som er enkelt å lære, kjapt å sette opp og lett å spille. I Century bygger du opp ressurser, bytter mot mer verdifulle ressurser, og til slutt tar du poengkort i form av store Golems. Timing er veldig viktig og du må hele tiden holde et øye med hva slags ressurser dine motspillere samler på. Når det ikke er din tur, har du gylden anledning å kikke på kortene dine og planlegge hva du skal gjøre på neste tur, så det trenger ikke være lang ventetid mellom turene, selv om det gjerne skjer. Dette er prikk likt Spice Road edition, med unntak av grafikk og komponenter. Begge spill er like gode, men personlig foretrekker jeg Golem-utgaven.
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.