Inquisitor Infero Pistol & Power Sword Warhammer 40K

Inquisitor Infero Pistol & Power Sword

Warhammer 40K

Varenr: 159534
160,-
Forventet til lager 30.05.2024
-+
Forventet til lager 30.05.2024

Inquisition er den mektigste og mest hemmelighetsfulle organisasjonen i Imperiet. Dens agenter, inkvisitorene, er keiserens og menneskehetens siste forsvarslinje. De er fullstendig hensynsløse og har fullmakt til å ta i bruk alle midler de anser som nødvendige for å fullføre arbeidet sitt, uansett hvor drastiske de måtte virke. Inkvisitorer bærer vanligvis med seg et bredt spekter av våpen og utstyr for å være forberedt på enhver trussel de måtte møte.


Noen Inquisitors bruker merkelige våpen som de har tatt fra beseirede fiender - eksotisk utstyr, utenomjordiske våpen og våpen besatt av demoner, mens andre mener at dette er kjettersk oppførsel i seg selv. Uansett hvilken Ordo de tilhører og hvilken radikal status de har, er alle inkvisitorene kunnskapsrike og dedikerte tjenere for keiseren, som tjener i hans navn for å bekjempe Imperiets fiender med all den makt de anser som nødvendig.


Dette er et fint detaljert støpesett i resin som leveres i to deler og med en 25 mm rund base som kan brukes til å lage én inkvisitor med infernopistol og kraftsverd.


Dette settet leveres umalt og krever montering.


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser