Grey Knights Missionary with Chainsword Warhammer 40K

Grey Knights Missionary with Chainsword

Warhammer 40K

Varenr: 159525
148,-
Forventet til lager 30.05.2024
-+
Forventet til lager 30.05.2024

Misjonærer er vanligvis predikanter eller prester som har reist rundt blant stjernene for å spre keiserens ord. Ettersom de er så bereiste, kan de ofte jobbe sammen med Imperiets hærer, der de gir åndelig støtte til hæren inntil det ikke lenger er behov for deres tjenester.


I den keiserlige garden representeres de av Ministorum-prester, menn som har kjempet i flere tiår sammen med den vanlige soldaten og viet livet sitt til hærens åndelige velvære. De går foran med et godt eksempel og ville med glede ha ofret seg selv som martyrer på blodige slagmarker - for dem finnes det ikke noe høyere kall enn å kjempe sammen med keiserens hær.


Mange inkvisitorer ledsages av en predikant eller bannlyser, hvis brennende katekisme er et anatema for kaosvesener. For dæmoner er renhetslitaniene deres like dødelige som et sverd, og de får sår som de vanligvis ville ignorert.


Ecclesiarchy Confessors er også kjent for å lede de militante ordenene - Adepta Sororitas - til krig. De leder med et slikt rettferdig raseri at alle rundt dem blir inspirert til å kjempe hardere og bedre i keiserens navn. Det er en tåpelig fiende som tror at de kan slåss mot en fanatisk bekjenner og hans mest lojale tilhengere.


Denne pakken inneholder en misjonær med kjedesverd - en fint detaljert metallminiatyr som består av tre deler og leveres med en 25 mm rund base. Denne miniatyren leveres umalt og krever montering.


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser