Everlasting Wet Palette Lite Oransj RedGrass Games Våtpalett - 15 x 20cm
(1)

Everlasting Wet Palette Lite Oransj

RedGrass Games Våtpalett - 15 x 20cm

Varenr: 149471
359,-
Forventet til lager 23.04.2024
-+
Forventet til lager 23.04.2024
(1)

Everlasting Wet Palette Lite (Våtpalett) fra RedGrass Games! Denne pakken med palett, hydreringsskum og  membran holder malingen din våt mens du maler, og passer perfekt for både miniatyrspill, brettspill og hobbymalere.

 

Paletten (15x20 cm) sørger for at malingen holder seg våt i DAGEVIS! Takket være palettens innovative pustesystem og jevne overflate har du alt du trenger for å mestre avanserte maleteknikker. Wet Palette Lite er perfekt for miniatyrmalere som ønsker en rimelig våtpalett i fin størrelse, som er lett å frakte med seg og oppbevare - suveren til små til medium størrelse arbeidsstasjoner.

 

Hva får du?

  • 1x Everlasting Wet Palette Lite
  • 2x hydreringsskum (3mm)
  • 50x ark med hydreringspapir
  • 1x festebånd

Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Everlasting Wet Palette Lite OransjRedGrass Games Våtpalett - 15 x 20cmJeg kjøpte XL-versjonen av denne på kickstarter for 2 år siden, brukte den flittig, men måtte pakke den bort for flytting. Tenkte at jeg skulle ta den raskt frem igjen, men ble liggende med fuktet svamp og maling i 1 og 1/2 år. Åpnet den igjen i dag; ikke nok med at svampen fortsatt var fuktig, flere av malingsflekken var forstsatt litt våte! Ikke brukanes, men allikevel! Et fabelaktig produkt, beste av sitt slag (prøvd to andre som ikke måler opp).