Dungeon Kart Brettspill

Dungeon Kart Brettspill

Varunummer: 160752
879,-
Forventet til lager 2024-12-31
-+
Forventet til lager 2024-12-31

Kjør deg til seier med Dungeon Kart, et helt nytt spill som utspiller seg i Boss Monsters verden. Dungeon Kart forvandler flerspillerkaoset i kartracing til en turbasert, taktisk bordopplevelse. Spill som en av de tøffeste sjefene som finnes, mens du bruker magi for å forstyrre andre racerkjørere, ta mynter og gi deg selv mer kraft! Med mye dyktighet og litt flaks kan du krysse mållinjen først og vise motstanderne hvem som er sjefen!


Unike dashbord gjør det mulig for spillerne å få fart på motorene og øke hastigheten. Men vær forsiktig ... hvis du kjører for fort, er det større sjanse for at du støter på farer og hindringer som får deg til å krasje eller spinne ut!


Bruk magi for å sikre seieren! Trylleformler er gjenstander som du kan bruke for å styrke sjefen din eller for å forstyrre andre løpere! Kraften til magien avhenger av hvor du befinner deg ... så vær forsiktig når du beveger deg langs banen, siden andre spillere prøver å sabotere deg!


Antall spillere: 2-8
Alder: 10+
Spilletid: 30-60 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i Dungeon Kart. Passende kortbeskyttere finner du her (69 kort).


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Recensioner