This Game Is Killer Brettspill This Game Is Killer Brettspill This Game Is Killer Brettspill This Game Is Killer Brettspill This Game Is Killer Brettspill

This Game Is Killer Brettspill

Varunummer: 161774
229,-
Forventet til lager 2024-10-03
-+
Forventet til lager 2024-10-03

This Game Is KILLER er et morsomt og dødelig partyspill som handler om å bli jaget av en utenomjordisk livsform om bord på et trangt lasteskip langt ute i verdensrommet. Målet er enkelt: Overlev for enhver pris - og fjern den utenomjordiske trusselen før den dreper dere alle.


I en runde får du utdelt to kort. Hvert kort kan spilles som enten posisjonen din på skipet (dvs. hvor du er) eller en handling (hva du gjør). I en runde spiller du ett kort, og etter at alle er ferdige, snur spillet og går tilbake, slik at du spiller det andre kortet for det du ikke valgte første gang. Dermed har du alltid én posisjon og én handling.


Så avsløres romvesenets plassering. Hvis du deler den posisjonen og du har det høyeste prioritetstallet, er du død. Hvis et besetningsmedlems handling dreper deg, er du død. Døden kommer faktisk ganske raskt i dette spillet - og ti minutter senere er dere alle sammen i gang igjen. Med litt dyktighet og flaks kan du imidlertid klare å isolere romvesenet på et av stedene der du kan kaste det ut i rommet, sammen med eventuelle andre besetningsmedlemmer som tilfeldigvis befinner seg der.


Dette er ikke et deduksjonsspill; det er skrekkoverlevelse ... hvis skrekkoverlevelse var morsomt.


Antall spillere: 3-10
Alder: 10+
Spilletid: 10-15 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Recensioner