Dune Imperium Uprising Brettspill Dune Imperium Uprising Brettspill Dune Imperium Uprising Brettspill
(1)

Dune Imperium Uprising Brettspill

Varenr: 157351
808,-
Forventet til lager 30.06.2024
-+
Forventet til lager 30.06.2024
(1)

I Dune: Imperium Uprising ønsker du å fortsette å balansere militær styrke med politisk intrige, og bruke nye verktøy i jakten på seier. Spioner vil styrke dine planer, vitale kontrakter vil utvide dine ressurser, eller du kan lære Fremen-folkets måter og ri mektige sandormer i kamp!


Dune: Imperium Uprising er en frittstående avlegger av Dune: Imperium som utvider det forrige spillets kombinasjon av kortstokkbygging og plassering av arbeidere, samtidig som det introduserer en ny seks-spillermulighet som setter to lag opp mot hverandre i den største kampen så langt.


Utvidelsene Rise of Ix og Immortality for Dune: Imperium fungerer sammen med Uprising, akkurat som nesten alle kortene fra hovedspillet, og elementer fra Uprising kan brukes med Dune: Imperium.


Valgene er dine. Imperiet venter!


Antall spillere: 1-6
Alder: 13+
Spilletid: 60-120 minutter
Språk: Engelsk
Frittstående utvidelse, kan kombineres med andre utvidelser eller Dune Imperium


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Dune Imperium Uprising BrettspillLikte godt det originale Dune: Imperium, men dette er en klar oppgradering på flere fronter. Hvis det skulle stå mellom de uto, velg Uprising. Miksen av worker-placement og deckbuilding smaker bedre enn noengang