Dragonbane RPG Path of Glory

Dragonbane RPG Path of Glory

Varenr: 161807
489,-
Forventet til lager 31.12.2024
-+
Forventet til lager 31.12.2024

Path of Glory var den første store eventyrkampanjen som ble utgitt til den svenske originalutgaven av Drakar och Demoner, i tre deler i løpet av 1985 og 1986: The Dead Forest, Gates of Power og Heart of Darkness. Denne nye utgaven, som er nyskrevet og oppdatert av Free League og den opprinnelige forfatteren Roger Undhagen, samler trilogien i ett bind.


Denne innbundne utgaven i farger har fått helt nye illustrasjoner av David Brasgalla og ny omslagskunst av Johan Egerkrans. Reglene er fullstendig oppdatert til den nyeste utgaven av Dragonbane, og boken inneholder et stort, dobbeltsidig kart i formatet 432x558 mm malt av Francesca Baerald.


Eventyrerne kommer til den legendariske Døde Skogen på jakt etter skatter, ære og en løsning på den eldgamle forbannelsen som har lagt skogen øde, og snart blir de viklet inn i en episk konflikt som strekker seg helt tilbake til verdens grunnvoll. Oppdraget tar eventyrerne gjennom skogens dyp, under fjellet og inn i et merkelig nytt land der verdens skjebne vil bli avgjort.


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser