Warhammer RPG Lustria CE Warhammer Fantasy - Collector's Edition Warhammer RPG Lustria CE Warhammer Fantasy - Collector's Edition Warhammer RPG Lustria CE Warhammer Fantasy - Collector's Edition Warhammer RPG Lustria CE Warhammer Fantasy - Collector's Edition

Warhammer RPG Lustria CE

Warhammer Fantasy - Collector's Edition

Varenr: 158803
1 199,-
Forventet til lager 30.06.2024
-+
Forventet til lager 30.06.2024

Lustria for Warhammer Fantasy Roleplaying Game. Langt fra den gamle verdens kyster, på den andre siden av det store havet, ligger det mystiske kontinentet Lustria. Her går det historier om gullskatter og skjulte kunnskaper som ligger klare til å bli tatt av dem som er dristige nok til å ta sjansen. Hver uke ser det ut til at et nytt skip fullt av håpefulle eventyrere legger ut på oppdagelsesferd til denne nye verdenen.

 

Lustria Collector's Edition er pakket inn i et omslag i kunstskinn med en struktur som ligner skjellene til et enormt reptildyr og er farget i den kjølige blågrønne fargen som forbindes med øglemennene. Pregede detaljer i gullfolie og dramatiske mørkegrønne detaljer illustrerer en dekorasjon som forbindes med den gamle Choteks solmotorer. Bokryggen er avrundet med opphøyde nav, og papirkantene er kantet med gull, noe som gir inntrykk av en verdifull bok som kan inneholde notater fra en eventyrer på det fiendtlige kontinentet Lustria.


Men de som går i land på Lustrias kyster, befinner seg i et miljø som er fullstendig uegnet for varmblodig liv. Jungelen syder av giftige slanger, kjøttetende øgler, giftig flora og dødelige sykdommer. De få usikre bosetningene som klamrer seg til kysten, vekker vrede hos Lustrias eldste innbyggere, øglemennene, som rykker ut fra tempelbyene sine for å tilintetgjøre alle som trenger seg inn på deres territorium.

 

  • Denne boken inneholder alt spillere og spilleledere i Warhammer Fantasy Roleplay trenger for å sette eventyret sitt til det mystiske kontinentet Lustria. Boken inneholder artikler om:
  • Lustrias historie, fra de gåtefulle gamlingenes ankomst og øglemansivilisasjonens høydepunkt, til i dag, da de gamles planer bestrides av dem som ønsker å gjennomføre dem, og yngre varmblodige arter forsøker å rane Lustria for rikdom.
  • Den store tempelbyen Tlaxtlan, hjemsted for en mengde øglemennesker og sentrum for tilbedelsen av den urokkelige og urokkelige Tlazcotl.
  • Tempelbyen Quetza er en ruin, et gammelt tilholdssted for Skaven fra klanen Pestilens som skjuler mange forferdelige hemmeligheter og rugende plager.
  • Skeggi, et norrønt tilholdssted for plyndrere og handelsmenn nord i Lustria, der eventyrere kan bli rike raskt, men mest sannsynlig dør i forsøket.
  • Daggryets citadell, en høyalvfestning og havn på den sørlige kappen, truet av ambisjonene til den beryktede mørkalvkorsaren Lokhir Fellheart.
  • Vampyrkysten, et sumpete moras av mangrovesump der erkekommandant Luthor Harkon holder sitt hoff av levende døde og planlegger å utvide riket sitt.
  • Flotte nye regler for utforskerkarrierer, grunnleggelse og ledelse av en bosetning, øglemenn av flere forskjellige arter, hendelser og bestrebelser, parasittsykdommer, monstrøse skapninger i den lustriske jungelen og fullt spillbare skinkfigurer.

Les merSkjul
Vi anbefaler også
609,-
Ventes inn 16.05.2024
278,-
Ventes inn 30.06.2024
486,-
Antall på lager: 2
Kundeanmeldelser