Return to Dark Tower RPG Core Rules

Varenr: 156862
493,-
Forventet til lager 16.05.2024
-+
Forventet til lager 16.05.2024

Bli med inn i en episk fantasiverden i Return to Dark Tower RPG, ta på deg farefulle oppdrag, bygg opp en hær av krigere og trollmenn, og forsvare kongeriket ditt mot de ondsinnede kreftene fra Tårnet! Hvis heltene dine ikke kan beseire Adversary på bare ett år, vil de ondsinnede intriger og planer til den onde hjernen bak alt komme til å bære frukt.


Gjennom en rekke prosedyregenererte eventyr, vil ditt følge samle soldater og allierte, og skaffe kraftig magi og kunnskap for å angripe det Mørke Tårnet og beseire ondskapen innenfor. Spillet vil fokusere på en kort kampanjeopplevelse og kombinere episk handling med klassisk dungeondykking.


Return to Dark Tower RPG vil bygges på 9th Level Games' polymorph-rollespillsystem og vil være en del av Mazes Fantasy Roleplaying-familien. Return to Dark Tower vil være et frittstående spill, men innholdet vil være enkelt kompatibelt med eksisterende MAZES-produkter.

 

  • Dette spillet bruker Polymorph-systemet! Enkelt å lære og lett å mestre, dette herlige, moderne bordregelsettet vil få deg til å spille rollespill raskt.
  • Kompatibelt med Mazes! Kombiner dine Four Kingdoms-eventyr med klassisk dungeondykking i det originale Polymorph-rollespillet.

Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser