Anmeldelser skrevet av Erik

Antall anmeldelser: 6

Snittkarakter: 3,5

19.05.2021 Terraforming Mars Brettspill - Norsk

Terraforming Mars er et forholdsvis komplisert spill men som er lett å lære. Kompleksiteten er spillets styrke, for den gir mange muligheter til seier og gir spillet stor gjennspillbarhet. Det funker veldig fint med to spillere. Dessverre er den visuelle biten (med unntak av kortene) litt stygg og "gammeldags", og den norske oversettelsen er preget av småfeil og rare oversettelser. Jeg ville gått for den engelske utgaven om det passer for de som skal spille.
 
Upassende?

16.03.2021 Eldritch Horror Signs of Carcosa Exp Utvidelse til Eldritch Horror

En tilleggspakke lik de andre små eskene til Eldritch Horror. Et ganske vanskelig scenario så anbefales ikke for nybegynnere. Personlig ble jeg veldig glad for å få Jenny Barnes inn i folden, da hun er en av mine favoritter i Arkham Horror.
 
Upassende?

03.02.2021 Tapestry Brettspill

Et vakkert brettspill med mange lekre detaljer. Morsomt å spille, med stor grad av variasjon fra runde til runde. Passer bra for 2.
 
Upassende?

13.02.2020 Arkham Horror Dead of Night Expansion Utvidelse Arkham Horror Third Edition

Veldig bra ekspansjon! De to nye scenariene er veldig underholdende og interessante, monsterdeck-holderen er genial og de nye etterforskerne er gøy å bruke i gamle scenarioer så vel som de nye. Absolutt verdt pengene, enten du er lei av grunnspillet og trenger forandring eller elsker grunnspillet og trenger mer.
 
Upassende?

20.05.2019 Battleship Reiseutgave Grab & Go

Enkelt og morsomt spill. Reiseutgaven er ikke spesielt reisevennlig da de små brikkene hopper som de vil, og har du pølsefingre kan de være vanskelige å få til å samarbeide. Heldigvis får du med mer enn nok, så det er ikke krise om du mister noen.
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.