Anmeldelser skrevet av Erik

Erik19.05.2021Upassende?
Terraforming Mars (Norsk) BrettspillTerraforming Mars er et forholdsvis komplisert spill men som er lett å lære. Kompleksiteten er spillets styrke, for den gir mange muligheter til seier og gir spillet stor gjennspillbarhet. Det funker veldig fint med to spillere. Dessverre er den visuelle biten (med unntak av kortene) litt stygg og "gammeldags", og den norske oversettelsen er preget av småfeil og rare oversettelser. Jeg ville gått for den engelske utgaven om det passer for de som skal spille.
Erik16.03.2021Upassende?
Eldritch Horror Signs of Carcosa ExpUtvidelse til Eldritch HorrorEn tilleggspakke lik de andre små eskene til Eldritch Horror. Et ganske vanskelig scenario så anbefales ikke for nybegynnere. Personlig ble jeg veldig glad for å få Jenny Barnes inn i folden, da hun er en av mine favoritter i Arkham Horror.
Erik03.02.2021Upassende?
Tapestry BrettspillEt vakkert brettspill med mange lekre detaljer. Morsomt å spille, med stor grad av variasjon fra runde til runde. Passer bra for 2.
Erik13.02.2020Upassende?
Arkham Horror Dead of Night ExpansionUtvidelse Arkham Horror Third EditionVeldig bra ekspansjon! De to nye scenariene er veldig underholdende og interessante, monsterdeck-holderen er genial og de nye etterforskerne er gøy å bruke i gamle scenarioer så vel som de nye. Absolutt verdt pengene, enten du er lei av grunnspillet og trenger forandring eller elsker grunnspillet og trenger mer.
Erik20.05.2019Upassende?
Battleship Reiseutgave Grab & GoEnkelt og morsomt spill. Reiseutgaven er ikke spesielt reisevennlig da de små brikkene hopper som de vil, og har du pølsefingre kan de være vanskelige å få til å samarbeide. Heldigvis får du med mer enn nok, så det er ikke krise om du mister noen.