Anmeldelser skrevet av Richard Imenes

Antall anmeldelser: 6

Snittkarakter: 3,5

25.07.2020 The Last of Us Part 2 PS4

Spillet er rett og slett fantastisk. Det er solid håndverk over hele fjøla. Som tidligere anmelder nevner spiller man ikke utelukkende som Ellie, men dette er et genialt trekk som viser hvordan hennes handlinger fremstår for en annen person. Dette forsterker historien og gir deg som spiller mye å tenke på. Jeg er helt uenig i at det ødelegger noe i spillet - men det tok litt tid før jeg likte og forstod hva som skjedde.
 
Upassende?

09.08.2019 Pandemic 10th Anniversary Ed Brettspill Metallkoffert

Denne 10-års utgaven av Pandemic er av gjennomgående god kvalitet. Den er kanskje litt i overkant kostbar, så dersom du ikke føler at sykdomskuber i tre, brikker som faktisk ser ut som personer, samt et redesignet utseende og større spillebrett i et artig førstehjelpsskrin i metall har noe å si for din innlevelse - ja, så er det faktisk lov å investere i den "vanlige" utgaven av Pandemic (eller hva med å teste ut en av Legacy-utgavene?). Til gjengjeld tror jeg ikke du vil angre alt for mye ved å gå for denne utgaven av Pandemic. PS! Det er dessverre sneket seg inn en feil på brettet - det mangler en kobling mellom Bankok og Ho Chi Minh City. Ved å ta kontakt med Asmodee (https://parts.asmodeena.com/partsrequests/) kan du få et klistremerke for å korrigere feilen. Klistemerket passer bra inn på brettet og når det er festet er det vanskelig å se at det ikke kom med brettet. Dette er også årsaken til at denne ellers så lukseriøse utgaven kun får fire stjerner av meg.
 
Upassende?

14.03.2019 Arboretum Deluxe Edition Kortspill

Renegade som har utgitt denne utgaven av Arboretum har glemt at utførelsen av et kortspill trenger å være litt praktisk - ikke bare glinsende og fjong. La oss starte med esken. Dersom du mister eller sliter ut papp-omslaget som kommer rundt boksen, vil den ikke lenger holde seg lukket ved transport med mindre du bruker et strikk. Det følger med en pose som du kan ta med om du vil reise med kortstokken som kan være praktisk i et fleece-aktig materiale som helt sikkert kunne vært av bedre kvalitet, men som fungerer helt greit som pose. Kortene er dog den største skuffelsen. De er foil-farget isteden for hvite, noe som gjør at de skinner såpass at det er vanskelig å se motivet på kortene. I tillegg er fargene tonet ned på grunn av foil-kortet som gjør at trærene blir enda kjipere i fargen. Hvorfor de valgte å gjøre kortene blanke som speil har jeg ingen formening om, men at det fungerer dårlig i praksis er helt sikkert. Ikke er det fint heller. Selve spillet er bra - men du bør heller gå for den rimligere standard-varianten av Arboretum som både føles og ser mye bedre ut en denne meningsløse "deluxe" utgaven.
 
Upassende?

25.07.2018 Azul Brettspill - Norsk utgave Nominert til "Årets spill 2018"

Azul har vi allerede spilt mer enn de fleste andre spillene vi har, ikke bare fordi det holder seg interessant for de som har spilt det før, men det er også lett å lære for nye spillere. Skulle du føle du trenger en ekstra utfordring har spillet dobbeltsidig brett som øker vanskelighetsgraden. Komponentene holder god kvalitet og bruksanvisningen er knapt på tre sider. Her får man mange timer spill for pengene.
 
Upassende?

25.07.2018 Pandemic Brettspill Norsk utgave

Sykdomsspillet Pandemic er et svært velfungerende spill som ikke er spesielt vanskelig å lære. Ettersom det er et samarbeidsspill vil "veteraner" av Pandemic kunne lære opp nye spillere på en god måte. Spillet er av god kvalitet, har en god bruksansvisning og det er utrolig spennende og interessant å spille. Dersom du liker dette spillet bør du helt klart vurdere å investere i tilleggspakker eller Legacy-utgavene som tilbyr mange timers underholdning av samme kvalitet!
 
Upassende?

25.07.2018 Fallout Board Game Brettspill

Brettspillet Fallout er et velprodusert spill med kvalitetskomponenter, interessante oppdrag og flott design. Det flyter over av kule systemer og konsepter, men dessverre blir dette et av Fallouts svakeste sider. Systemene er kastet sammen uten sammenheng og bidrar til en følelse av kaos og tilfeldighet nesten uansett hva man gjør i spillet. Dessuten er alle disse systemene kombinert med en svært så omfattende og komplisert regelbok som det vil ta deg mange timer å forstå godt. For oss tok dette spillet for lang tid å gjennomføre. Reglene gjør sitt for at du får lange spillrunder - i tillegg er vinnerkriteriene for løst knyttet til oppdragene man gjør og avgjørelsene man tar, dermed føles det på ingen måte som om du bidrar til at du vinner. Selv om man er fan av Fallout-universet, vil nok dette spillet tyne din tålmodighet og gi vesentlig mer frustrasjon og irritasjon enn spillglede.
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.