Anmeldelser skrevet av JONSPILLERSPILL.NO

Antall anmeldelser: 4

Snittkarakter: 4,25

19.05.2020 Nemesis Insert Få system i spillboksen

Ble litt skuffet over denne. E-raptor har glemt playerboards i layout så den blir både brettet og alle playerboards høyere i lokket. Jeg har ikke brettet i esken og lokket er fortsatt en dryg cm fra å være helt lukket. Når det er sagt er den en drøm å sette sammen og den gjør jobben med å ha en «quick play» insert. Hadde den hatt en dedikert plass til playerboards hadde den fått høyere score.
 
Upassende?

25.12.2018 Terraforming Mars Brettspill - Engelsk

Ett av de beste spillene som har blitt gitt ut de siste årene. det fantastiske er at det bare blir bedre og bedre etterhvert som du blir kjent med det. Tilleggspakkene gjør spillet gradvis bedre og bør spilles sammen med spillet. Hellas og Elysium gir mer variasjon med to nye brett. Tillegspakker med nye planeter, flere kort, osv. Att er med på å gjøre spillopplevelsen større og bedre.
 
Upassende?

25.12.2018 51st State Complete MasterSet Brettspil

Et suverent kortspill. Kjører samme regler som Imperial settlers, men i Neuroshima Hex universet. Passer perfekt for de som synes Imperial Settlers ser for barnslig ut. ELegante mekanikker og strategier gjør at spillet er spennende og gøy og spille. Det følger med tilleggspakke i boksen. Det kan også kjøpes utenom. OBS det er ikke meningen å spille med mer enn en tilleggspakke om gangen.
 
Upassende?

25.12.2018 Azul Brettspill - Norsk utgave Nominert til "Årets spill 2018"

Azul er et slikt spill som alltid kan dras frem, uansett hvem som er på besøk, svigermor, søster eller bror. Alle kan spille det og de aller fleste vil syns det er gøy å spille. Kanskje fordi det er lett og lære, kanskje fordi det er fantastisk gøy eller rett og slett fordi det er en helt utrolig gjenspillbarhet i spillet. Anbefales!
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.