Anmeldelser skrevet av Didrik

Antall anmeldelser: 4

Snittkarakter: 4,75

02.03.2021 Tyranid Gargoyle Brood Warhammer 40K

Bra levering og service som vanlig=) Gargoyle modellene er flotte! Var litt i tvil om 4 eller 5 stjerner pga at de er mer enn normalt tidkrevende å sette sammen. Dette er fordi halene, høyde på "stolpen" de står på, og noen andre ting bør planlegges og brukes litt tid på. Vinger har spesifike torsoer de hører til, så se på bruksanvisning og nummerering på rammene. Synes tross alt de fortjener 5 stjerner, selv om de ikke er veldig mye brukt i konkuranse spill - slik jeg har skjønt det da. De er ikke veldig sterke alene, de har derimot nytte i form av synergi og manøvrering.
 
Upassende?

02.03.2021 Craftworlds Start Collecting Warhammer 40K

En av de beste bundlene som finnes for warhammer! Prisen for alle enhetene vær for seg er veldig mye høyere, tror nesten prisen er halvvert. En farseer, Warwalker, Wraithlord, og 5 wraithguard er det som følger med. De 5 wraithguardene kan bygges som Wraithblades også. Bruksanvisning for å sette alt sammen følger med. Warwalkeren (korteste av de 2 store modellene) er noe knotete å sette sammen "cockpiten" på, så vær nøye. Når man skal lime cockpit-glasset er det en god ide å bruke en gloss varnish over den gjennomsiktige plasten så aceton, lim o.l. ikke lager en matt frosting som ødelegger. Dette er et problem med all klar plast, og ikke feil.
 
Upassende?

28.02.2021 Tyranid Genestealers Brood Warhammer 40K

Settet er litt eldre, og det kan synes. Derfor trekker jeg fra 1 stjerne. MEN! Disse monsterene er utrolig kule alikevel. I warhammer 40.000 universet er disse skapningene noen av de mest kjente og skumle fiendene menneskeheten noen gang har møtt, og de har en viss status i hjertet til mange fans. Veldig like Xenomorphs fra Alien franchisen. I tillegg skal det nevnes at Genestealers er og har alltid vært uhyrer i nærkamp. Hvis du spiller med dem, om de er konkuransedyktige eller ei for "points cost", så lager de hakkemat av nesten alt annet. Spesielt andre Troop enheter. De er dessuten ofte blant de raskeste troppene i spillet. En Cult Classic. Pun intended.
 
Upassende?

28.02.2021 Craftworlds Dire Avengers Warhammer 40K

Kjempe pene modeller, selv om det er en eldre "sculpt". Lett å jobbe med. For min del var disse modellene noe jeg ville ha bare for a male dem! Har stabilt - så vidt jeg vet - vært en solid enhet i spillet lenge. Grei rekkevidde på våpen, raske til fots, og generelt pålitelige tropper. En god start for en Eldar Craftworld. Settet er lett å bygge. Følg bare nøye med på støpekanter, ettersom støpen er eldre behøves litt filing og trimming av overflødig plast noen steder. Heldigvis er dette veldig enkelt på dette settet, som ikke alltid er tilfellet med nyere støp - etter egen erfaring. Dire Avenger lederen, Exarch, har også mange forskjellige våpen. Rygg-banneret er noe tynt, så klipp det forsiktig ut fra rammen så det ikke knekker. Det er også mulig å ikke bruke ryggbanneret på Exarchen. Fantastiske modeller! Leveringen og tiden settet ble levert på var veldig god som vanlig!
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.