Anmeldelser skrevet av Erik

Antall anmeldelser: 8

Snittkarakter: 4,25

20.12.2021 7 Wonders Architects Brettspill -Engelsk

7 Wonders er ment som et lettfattelig, enkelt og raskt «drafting» (velg ett kort blant noen få) spill. Architects gjør det bedre enn storebroren (som kan virke noe uoversiktlig for ferske spillere). Det er ganske enkelt spill, men det var alltid målet til 7 Wonders serien. Begge variantene er gode spill, men jeg kjøper heller denne!
 
Upassende?

18.11.2021 Dominion Prosperity Expansion - Norsk Utvidelse

Utvider spillet med mer penger, mer poeng, dyrere kort større verdier. Kona's favorit! Beste utvidelsen til det beste spillet i sin sjanger!
 
Upassende?

05.08.2021 Mysterium Brettspill - Norsk utgave

Vakkert, underholdende og i utgangspunktet svært enkelt samarbeid-spill. En av spillerne må kommunisere ut til de andre kun gjennom kort (forskjellige fantastiske bilder) og hinte til morder, våpen og åsted. Vi har spilt dette utallige ganger med et dusin forskjellige vennepar og det har falt i smak hos absolutt alle. Også (og kanskje spesielt) hos dem som ikke vanligvis spiller mye spill i utgangspunktet. I forhold til de litt mer negative kommentarene her: 1- En av spillerne bør kunne reglene og oppsettet ganske godt for å holde flyten i spillet 2- Vi har kjøpt inn utvidelser (fler kort) etter hvert som vi har spilt det mer og mer for å unngå nettopp det å knytte for tette assosiasjoner til enkeltkort. Det virker!
 
Upassende?

05.08.2021 The Crew The Quest for Planet Nine Brettspill

Prisvinnende spill. Tenk bridge/amerikaner men som samarbeidsspill (co-op). Meget bra!
 
Upassende?

05.08.2021 Agricola Brettspill

Relativt tungt (men veldig bra) "euro, worker placement" -type brettspill, der målet er å bygge den mest komplette gården. Spennende, frustrerende og givende. Anbefales for erfarne spillere.
 
Upassende?

13.04.2021 Tiny Epic Dinosaurs Brettspill

Artig lite "worker-placement" spill. Ett av de bedre i serien etter min mening, funker fint med barn om man forenkler reglene bittelitt. God verdi for pengene!
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.