El Dorado Dragons Treasures Mysteries Utvidelse til Quest for El Dorado

El Dorado Dragons Treasures Mysteries

Utvidelse til Quest for El Dorado

Varenr: 157288
249,-
Forventet til lager 30.06.2024
-+
Forventet til lager 30.06.2024

El Dorado: Dragons, Treasures & Mysteries er en utvidelse som tar deg med på spennende reiser med krokodiller, elver og drager. Utforsk nye moduler som gir skattekister, våkne drager og mystiske tåker. Oppdag skatter, overvinn hindringer og avdekk hemmeligheter i dette unike eventyrspillet!


Dragons, Treasures & Mysteries inneholder 3 spennende moduler:

  • Treasure-modulen gir deg nye skattekiste-brikker som hver spiller mottar ved starten av spillet. Velg en skattekiste og plasser den på en terrengflis. Når alle brikkene er plassert, snus de. Hvis din oppdager stopper ved siden av en brikke, kan du oppfylle et krav ved å kaste bort visse fargekort. Oppfyll kravet, og du får skattekisten. Bruk skattekisten for å flytte oppdageren din opptil 2 plasser. Samle 4 skattekiste-brikker, og du vinner spillet med det samme!
  • Dragons-modulen inkluderer 4 drage-brikker i forskjellige farger som samsvarer med kortenes farger. Dragene starter i dvale, hver på sin egen terrengflis. Når din oppdager trår på en flis med en sovende drage, våkner den, og ingen kan passere forbi. Spill et kort med en matchende farge, og du kan flytte dragen én plass, muligens blokkere motstanderne dine! Modulen introduserer også nye kort for handlinger knyttet til dragene.
  • Mysteries-modulen introduserer mindre terrengfliser med mørke tåker. Legg dem på normale fliser for å skape områder med mystisk tåke. Stopp ved en mysterie-flis, snu den, og avslør layouten under. Finner du flisen, får du en bonusbrikke og kan rotere og plassere den for å lage nye terrengområder som jungel, vann osv., på baksiden av hver mysterie-flis.


Antall spillere: 2-4
Alder: 10+
Spilletid: 60 minutter
Språk: Engelsk
Utvidelse, krever hovedspill for å kunne spilles


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser