Expeditions Gears of Corruption Ironclad Utvidelse til Expeditions Ironclad Ed.

Expeditions Gears of Corruption Ironclad

Utvidelse til Expeditions Ironclad Ed.

Product nr: 160956
649,-
Forventet til lager 7/30/2024
-+
Forventet til lager 7/30/2024

Expeditions: Gears of Corruption er en utvidelse/expansion til Expeditions. Utvidelsen legger til elementer av risiko og fare i form av hemmelige bonuser på kartbrikker og en korrupt mech som streifer rundt i landet. For å motvirke disse truslene byr utvidelsen på to nye mechs og fire nye karakter/ledsagerpar, i tillegg til komponenter for en sjette spiller. Gears of Corruption setter også fart på det tidlige spillet ved å gi spillerne startressurser og en heltearbeider som kan fungere som en hvilken som helst type arbeider.


Etter en rekke ekspedisjoner - noen vellykkede, andre ikke - inn i den iskalde sibirske tundraen, har korrupsjonen spredt seg fra dyr og mennesker til en mye større trussel. Nye helter, bedre forberedt enn sine forgjengere, samles for å møte et mekanisk monster, men det endrede landskapet fører med seg større usikkerhet når de utforsker Tunguska med nye øyne.

 

Ironclad Edition inkluderer tokens tilsvarende Ironclad Edition av hovedspillet.


Antall spillere: 1-6
Alder: 14+
Spilletid: 60-90 minutter
Språk: Engelsk
Utvidelse, krever hovedspill for å kunne spilles


Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i Expeditions: Gears of Corruption. Passende kortbeskyttere finner du her (40 kort).


Les merSkjul
Accessories
Alternatives
Reviews