Expeditions Gears of Corruption Exp Utvidelse til Expeditions

Expeditions Gears of Corruption Exp

Utvidelse til Expeditions

Product nr: 160944
399,-
Forventet til lager 7/26/2024
-+
Forventet til lager 7/26/2024

Expeditions: Gears of Corruption er en utvidelse/expansion til Expeditions. Utvidelsen legger til elementer av risiko og fare i form av hemmelige bonuser på kartbrikker og en korrupt mech som streifer rundt i landet. For å motvirke disse truslene byr utvidelsen på to nye mechs og fire nye karakter/ledsagerpar, i tillegg til komponenter for en sjette spiller. Gears of Corruption setter også fart på det tidlige spillet ved å gi spillerne startressurser og en heltearbeider som kan fungere som en hvilken som helst type arbeider.


Etter en rekke ekspedisjoner - noen vellykkede, andre ikke - inn i den iskalde sibirske tundraen, har korrupsjonen spredt seg fra dyr og mennesker til en mye større trussel. Nye helter, bedre forberedt enn sine forgjengere, samles for å møte et mekanisk monster, men det endrede landskapet fører med seg større usikkerhet når de utforsker Tunguska med nye øyne.


Antall spillere: 1-6
Alder: 14+
Spilletid: 60-90 minutter
Språk: Engelsk
Utvidelse, krever hovedspill for å kunne spilles


Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i Expeditions: Gears of Corruption. Passende kortbeskyttere finner du her (40 kort).


Les merSkjul
Accessories
Alternatives
Reviews