Terraforming Mars Utopia/Cimmeria Exp Utvidelse til Terraforming Mars Terraforming Mars Utopia/Cimmeria Exp Utvidelse til Terraforming Mars Terraforming Mars Utopia/Cimmeria Exp Utvidelse til Terraforming Mars Terraforming Mars Utopia/Cimmeria Exp Utvidelse til Terraforming Mars

Terraforming Mars Utopia/Cimmeria Exp

Utvidelse til Terraforming Mars

Varenr: 162408
339,-
Forventet til lager 11.11.2024
-+
Forventet til lager 11.11.2024

Terraforming av Mars: Terra Cimmeria & Utopia Planitia Expansion - Utforsk nye regioner på den røde planeten!


Terra Cimmeria & Utopia Planitia-utvidelsen til Terraforming Mars introduserer to spennende nye kart, som hver byr på unike landskap og nye strategiske utfordringer. Med nye milepæler og utmerkelser som er skreddersydd for hvert kart, gir dette dobbeltsidige spillbrettet dybde og variasjon til terraformingsopplevelsen din.


Terra Cimmeria: Ta fatt på Mars' kraterfylte høyland, der det ulendte terrenget byr på nye hindringer og muligheter for ressursforvaltning og strategisk planlegging.


Utopia Planitia: Ta deg an de nordlige lavaslettene, en stor og glatt region som byr på sine egne utfordringer for terraforming og ekspansjon.

 

  • To nye kart: Utforsk det kraterfylte høylandet i Terra Cimmeria og de glatte lavaslettene i Utopia Planitia, som alle har sine helt egne spillopplevelser.
  • Nye milepæler og priser: Konkurrer om unike mål og belønninger som gir nye strategiske dimensjoner til spillene dine.
  • Mulighet for gjentakelse: Utvid Terraforming Mars-opplevelsen med nye regioner å erobre, som byr på nye utfordringer hver gang.


Utvid horisonten og form Mars' fremtid med Terra Cimmeria & Utopia Planitia-utvidelsen, som gir ny spenning til koloniseringen av planeten!


Antall spillere: 2-5
Alder: 12+
Spilletid: 120 minutter
Språk: Engelsk
Utvidelse, krever hovedspill for å kunne spilles


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser