Creepshow Brettspill The Suspense-Building Game Creepshow Brettspill The Suspense-Building Game Creepshow Brettspill The Suspense-Building Game

Creepshow Brettspill

The Suspense-Building Game

Varenr: 161771
309,-
Forventet til lager 11.11.2024
-+
Forventet til lager 11.11.2024

Creepshow: The Suspense-Building Game er et konkurransebasert historiespill spiller spillerne som «Creeps» og bygger opp herlig grusomme historier for å sende slemme mennesker til sin velfortjente død. Spillet spilles med historiekort og spenningskort. Historiekortene danner en kjede som forteller en historie for hver skurk i tre akter. Spenningskortene er drivstoffet som får historien til å fungere!


Når det er din tur, kan du velge mellom å «krype» eller «vise»! Når du «kryper», kan du først kaste et hvilket som helst antall historiekort på hånden du ikke lenger vil ha, og deretter trekke tilbake opptil 7. Deretter må du spille et Suspense-kort (verdi -2, 1, 2 eller 3) med billedsiden ned til en hvilken som helst skurks bunke, slik at andre spillere ikke får vite hva du spilte. Når du «viser», kan du spille et historiekort fra hånden din til en skurks historiekjede. Disse vil ha ulike effekter, fra å tjene poeng, se på spenning som allerede er der, og legge til egne spenningskort. Av og til vil disse historiekortene ha en forgreningsbane på seg, der du både kan velge hvordan historien skal gå og gjette hvor mye spenning skurken har opparbeidet seg. Hvis spenningen er lik eller høyere enn det du har valgt, tjener du poeng og justerer spenningsbunken på en eller annen måte før neste tur.


Når du når bunnen av skurkestakken, vil du møte en stor skurk som er verdt mer poeng enn den vanlige skurken, og som fortjener langt mer av de grusomme vendingene du har i vente for dem! MEN VÆR FORSIKTIG! Hvis en storskurk rømmer, kan ikke spilleren som forsøkte å avslutte historien deres, vinne spillet! Spillet slutter når hovedskurkens historie gjør det.


Uansett strategi, bruk spenningskortene dine med omhu, og prøv å ikke la noen av skurkene unnslippe skjebnen de har jobbet så hardt for å fortjene...


Antall spillere: 2-5
Alder: 14+
Spilletid: 40-60 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser