Wild Gardens Premium Wooden Sources

Wild Gardens Premium Wooden Sources

Varenr: 161749
289,-
Forventet til lager 12.11.2024
-+
Forventet til lager 12.11.2024

Dekk spillbordet med stil ved hjelp av de taktile kildebrikkene i tre! Hver pakke inneholder også to nydelig illustrerte skuffer som holder orden på de kasserte oppskrifts- og gjestekortene. Forvandle bordet ditt til et mesterverk, og gjør deg klar for en taktil opplevelse som garantert vil tilfredsstille selv den mest kresne appetitt!

 

  • Trebrikker av førsteklasses kvalitet: Disse spillebrikkene er laget av førsteklasses treverk og er designet for å tåle utallige spill, noe som sikrer holdbarhet og lang levetid. Opplev den tilfredsstillende følelsen av ekte trebrikker med hvert spill.
  • Silketrykk av høy kvalitet: Silketrykk gir enestående farger og kvalitet. Det førsteklasses blekket og malingen er designet for å tåle endeløse timer med spilling, og sikrer holdbarhet og levende farger som varer.
  • Løft spillopplevelsen din med 24 levende kildebrikker: Hver brikkepakke inneholder 24 omhyggelig utformede kildebrikker, designet for å forbedre den taktile følelsen av Path Board og berike spillopplevelsen din.
  • Inkluderer 2 kasseringsbrett: I tillegg til symbolene kommer denne pakken også med to nydelig illustrerte skuffer som holder orden på de kasserte oppskrifts- og gjestekortene dine.

Les merSkjul
Tilbehør
989,-
Ventes inn 12.11.2024
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser