Resurgence Brettspill Resurgence Brettspill Resurgence Brettspill Resurgence Brettspill Resurgence Brettspill

Resurgence Brettspill

Varenr: 161717
759,-
Forventet til lager 30.11.2024
-+
Forventet til lager 30.11.2024

Resurgence er et konkurransepreget brettspill i europeisk stil for opptil fire spillere. Det byr på en unik blanding av sekkebygging, plassering av skjulte arbeidere og ressursforvaltning som skaper en enestående spillopplevelse. I starten av spillet velger hver spiller en helt som får ansvaret for en liten gruppe overlevende og noen få forsyninger. I hver runde av spillet må spillerne i hemmelighet planlegge hvor de skal sende arbeiderne sine for å utføre ulike oppgaver og øve innflytelse, enten de skal fullføre oppdrag i ruinene av Moskva, samle drivstoff, mat og reservedeler, redde overlevende, lære seg nye ferdigheter eller bygge basen sin.


Ingen vet egentlig hva som utløste Endagskrigen mellom supermaktene, men en eneste dag var alt som skulle til for å gjøre slutt på Førverdenen. Etter at regjeringene kollapset, har lederløse grupper av overlevende samlet seg i ruinene av byer som en gang var store. Klimaet er brutalt, ressursene er knappe, og mutantstammer streifer rundt i ødemarkene. Verden trenger desperat en helt som kan samle folket og løfte dem ut av ruinene.


Resurgence byr på ulike veier til seier, og hendelser i spillet og direktivkort i sluttspillet gjør at spillet kan spilles på nytt og varieres fra spill til spill. På slutten av spillet blir helten hvis fraksjon seirer, den nye lederen og forener alle de overlevende gruppene i helligdommen på Hope Island.


Antall spillere: 1-4
Alder: 14+
Spilletid: 60-90 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i Resurgence. Passende kortbeskyttere finner du her (152 kort).


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser